Pazarköy Hafız Ali Usta Ortaokulu

WEB https://pazarkoy53.meb.k12.tr
Adres : PAZARKÖY KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ PAZARKÖY MERKEZ KÜME EVLERİ PAZARKÖY HAFIZ ALI USTA ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 230 MERKEZ / RİZE
VİZYON : Pazarköy, Pekmezli ve Zincirli köprü köylerinde ikamet eden Öğrenim çağındaki çocukların Temel Eğitimini sağlamak.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanunundaki belirtilen amaçlar doğrultusunda Türk insanının yetiştirmek,liseye öğrenci hazırlamak. Öğrencilerin becerilerini ortaya çıkarmak, meslek seçiminde kabiliyetleri alanında yönlendirmek.
BAŞARILAR : 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzdan mezun olup Ortaöğretim kurumlarından; Güneysu Şehit Kemal Mutlu Fen Lisesine 1,Rize Anadolu Lisesine 2,TİAL e 1,Sağlık Meslek lisesine 4,İmam Hatip Liselerine 13,Mesleki Teknik Liselerine 12 öğrenci yerleşmiştir RENK projesi kapsamında; öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmak için uygulama esaslarını okulumuzda titizlikle yürütülmesi, Eğitimi destekleme ve yetiştirme Kursları ve okul deneme sınavları,il deneme sınavları, ünite ve konu sonu değerlendirmeleri ile yaprak test uygulamaları yapılarak başarıyı artırma özelliğimizi devam ettirmek kararlılığındayız.

Saatler : 08.30-15.10
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Rize merkezden yarım saat arayla minibüsler yolcu taşımaktadır.Minibüs durağı Rize Merkez kavşağı Hapeloğlu Market önündedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Rize Merkeze bağlı Köy dür.Güneysu ilçesi yolu üzerindedir. Okul binası yol kenarındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 12 km
Kontenjan Bilgileri :